b
b
b
b
b
b
b
b

Fysiotherapie

Fysiotherapie begint met luisteren

Je komt natuurlijk niet zomaar naar de praktijk. Vaak is er sprake van een klacht waardoor je pijn hebt, je moeilijker beweegt of bijvoorbeeld last hebt van evenwichtsklachten. Om te zien wat de oorzaak van de ontstane klachten is, stel ik je allerlei vragen en luister ik eerst goed naar je verhaal. Ik kijk altijd naar de mens in zijn geheel en beoordeel je klacht daarom vanuit fysiek en mentaal perspectief. Factoren op biologisch (conditie, erfelijkheid, voeding), psychologisch (perfectionisme, onzekerheid, persoonlijkheid) en sociaal gebied (eenzaamheid, moeilijkheden op het werk) spelen hierbij een rol. Vanuit ons gesprek en naar aanleiding van het onderzoek, komen we samen tot het vaststellen van een persoonlijk behandeldoel en behandelplan. Alle behandelingen zijn erop gericht de bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven te vergroten. Je bent in staat om de draad van je leven weer ongehinderd op te pakken. Samen werken we eraan om het best haalbare resultaat te bereiken.

Zijn je klachten werkgerelateerd? Wellicht biedt een aanvullende training uitkomst, de training ‘Tillen en belastbaarheid’ bijvoorbeeld.

Fysiotherapie en mentale (over)belasting

Als blijkt dat je klachten het gevolg zijn van mentale (over)belasting, onderzoeken we samen hoe je weer voor jezelf in beweging komt, spanning afbouwt en energie opbouwt. Dat doen we via coaching eventueel in combinatie met fysiotherapie en of training. 

Hoe werkt het?

Je kunt altijd zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht. De behandeling vindt zowel op de praktijk als aan huis plaats. Vragen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Fysiotherapie bij Co-ACTief

  • Algemene fysiotherapie
  • Behandeling van spanningsklachten
  • Behandeling werkgerelateerde klachten
  • Behandeling hyperventilatie
  • Neuropathische (zenuw) pijnklachten
  • Bindweefselmassage
  • Behandeling bekkenpijn
  • Incontinentieklachten
  • Oedeemtherapie

Vergoeding

Co-ACTief heeft met alle zorgverzekeraars een zorgverlenerscontract. Afhankelijk van het behandeltraject en of je voor fysiotherapie aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen (deels) door je zorgverzekeraar vergoed. Het kan ook zijn dat een werkgever de begeleidingskosten voor zijn rekening neemt. Check in ieder geval even je verzekering voordat we beginnen of klik hier voor meer informatie. Niet (aanvullend) verzekerd voor fysiotherapie of je fysiotherapiebudget overschreden? Informeer dan even naar de tarieven van Co-ACTief.

Afspraak afzeggen?

Als je een gemaakte afspraak wilt afzeggen, dan kan dat. Het liefst minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail doorgeven. In het weekend kun je een afspraak afmelden door de voicemail in te spreken. Kom je zonder bericht de afspraak niet na, dan worden de kosten (afhankelijk van de reden) doorberekend. Je ontvangt daarvan een factuur.

Co-ACTief intervisiecoach voor fysiotherapeuten

Ben je fysiotherapeut en op zoek naar een intervisiecoach? Ontwikkel je vaardigheden (en die van je collega’s) in het beoordelen van de kwaliteit van fysiotherapeutisch handelen. Bij Co-ACTief kunnen (CKR geregistreerde) fysiotherapeuten terecht voor intervisie. Een intervisiecyclus bestaat uit 2 intervisiesessies voor groepen van maximaal 8 deelnemers. Meer informatie? Neem dan even contact op.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel, mail of ga naar: